Targonca szállítás

Megbízható, pontos fuvarozót keres?
Kérjen gyors árajánlatot most!


30 év tapasztalatával a hátunk mögött büszkén állítjuk, hogy a targonca szállítás terén mindig tökéletes és gazdaságos megoldást kínálunk ügyfeleink számára. Legyen szó akár 50-70 tonna súlyú nehéz targoncákról, a szállítási folyamat során a legfontosabb a biztonság és a hatékonyság.

A targoncák szállítása különleges kihívásokat jelent a legtöbb fuvarozó cég számára. Ahhoz, hogy biztonságosan szállíthassuk ezeket a nehéz és körülményes eszközöket, különleges feltételnek kell megfelelni.

A targonca szállítását nemzetközi és belföldi viszonylatban is vállaljuk. Németországból, Hollandiából, Franciaországból, Spanyolországból és Angliából érkező megbízások esetén is készen állunk a feladat elvégzésére. Belföldön, például Győr és Debrecen, vagy Székesfehérvár és Nyíregyháza között is vállaljuk a targonca szállítást, valamint számos más útvonalon is.

Kollégáink a targoncák pontos ismeretében képesek egy vagy többféle ajánlatot adni, ismertetve azok előnyeit és hátrányait, hogy a megbízó számára a leginkább megfelelő szolgáltatást kapja. A nehéz targoncákhoz nagy teherbírású trélerre van szükség.

Üzemképtelen gépek szállítása is megoldható, ám ilyenkor speciális darura van szükség a rakodás elvégzéséhez, ezért a megrendelés előtt tudnunk kell erről. Targonca fuvarozás szervízbe történő javítás esetén is lehetséges, a javítást követően pedig kedvező feltételekkel szervezzük meg a visszafuvart.

Targonca típusok

A targoncák típusa, mérete és súlya nagyban befolyásolja a szállítási folyamatot. Gázos, dízel, komissiózó és gyalogkíséretű targoncák közül választhatnak ügyfeleink, amelyek különböző súlyú áruk mozgatására, munkafolyamatokban való használatra és emelési magasságra képesek.

A targoncák súlyának megfelelő szállítási módot választva garantáljuk a biztonságos és hatékony targonca szállítást. Targoncáink önsúlya és a teherbíró képességük alapján választjuk ki a legmegfelelőbb szállítási eszközt és módszert. A targoncák átlagos önsúlya a következő lehet:

 • Gyalogvezérlésű targonca: 1,0 tonnás (1000 kg), 2,0 tonnás (1200 kg)
 • Dízel, gáz- vagy elektromos targonca: 1,0 tonnás (2900 kg), 1,5 tonnás (3200 kg), 2,0 tonnás (4200 kg), 3,0 tonnás (5000 kg)
 • Dízel vagy gázüzemű targonca: 1,5 tonnás (2700 kg), 2,0 tonnás (3300 kg), 2,5 tonnás (3800 kg), 3,0 tonnás (4400 kg), 4,0 tonnás (6500 kg), 5,0 tonnás (7000 kg), 6,0 tonnás (8500 kg), 7,0 tonnás (9500 kg), 8,0 tonnás (11000 kg), 10 tonnás (13000 kg)

A targonca szállítása általában speciális szállítójárművel, autómentővel történik, amelyre a targonca felgurulhat vagy felhúzható csörlővel. Lehetséges a szállítása normál teherautóval is, de csak akkor, ha elég erős a platója, mivel a tengelynyomás nem egyenletes, és az ellensúlynál nagyobb.

nagy teherbírású targonca

Nagy teherbírású targonca

 1. Nagy teherbírású targonca: Ezek a targoncák jellemzően 10 tonnától akár 50-70 tonnáig terjedő teherbírással rendelkeznek. A nehéz targoncák elsősorban nehéz ipari feladatokra, nagyobb mennyiségű vagy túlméretes áruk mozgatására használatosak. A nagy teherbírású targoncák legtöbbször dízel vagy gázüzeműek, és nagyobb teljesítményük miatt főként kültéri felhasználásra alkalmasak. A nagy teherbírású targoncák szállítása speciális nagy teherbírású trélerekkel lehetséges, amelyek képesek elviselni a rendkívül nagy súlyt és méretet.
 2. Elektromos targonca: Az elektromos meghajtású targoncák környezetbarátok, és általában 1,0-3,0 tonnás teherbírással rendelkeznek. Az akkumulátorok miatt nehézségük nagyobb, mint a gyalogvezérlésűeké, de alacsony zaj- és károsanyag-kibocsátásuk miatt előnyös választásnak számítanak.
 3. Dízel targonca: A dízelüzemű targoncák erőteljesek és 1,5-10,0 tonnás teherbírással rendelkeznek. Nagy teljesítményük miatt elsősorban kültéri és nagyobb raktárakban alkalmazzák őket.
 4. Gázüzemű targonca: A gáztargoncák LPG vagy CNG üzemanyagot használnak, és 1,5-8,0 tonnás teherbírással rendelkeznek. Alacsonyabb károsanyag-kibocsátásuk és alacsony zajszintjük miatt előnyösek lehetnek belső terekben is.
 5. Komissiózó targonca: Ezek a speciális targoncák az áruösszekészítés és -mozgatás feladatainak elvégzésére szolgálnak. A vezető egy emelőplatformon áll, amely lehetővé teszi számára, hogy a magas polcokon található árukat is elérje.
 6. Gyalogkíséretű targonca: Az elektromos hajtású, gyalogkíséretű targonca kisebb, könnyebb áruk szállítására alkalmas. Szűk helyeken, például kisteherautóknál vagy konténereknél előnyös választás, ahol a rakodást a vezető kényelmesen irányíthatja gyalogosan.

Mindegyik targonca típusnak megvannak a saját előnyei és hátrányai, így fontos, hogy a felhasználás módjától és a szükséges teherbírástól függően válasszuk ki a legmegfelelőbbet.

A targonca szállítás során a biztonság és a hatékonyság mellett fontos figyelembe venni a megfelelő rámpát, valamint a működőképes állapotot is, különösen nemzetközi tréleres szállítás esetén. Kollégáink gondosan begyűjtik a szükséges információkat, hogy a targonca szállítás problémamentes legyen mind nemzetközi, mind belföldi viszonylatban.

Ügyfeleink gyakran keresnek a targonca szállítás mellett a következőkkel:

 • Bobcat szállítás
 • Tréleres gépszállítás
 • Aggregátor szállítás
 • Kotrógép szállítás
 • Elektromos kézi raklap emelő szállítás
 • Gépszállítás
 • Traktor szállítás
 • Emelőgép szállítás, kosaras emelő szállítás
 • Kisteherautó elszállítása
 • betonkeverő, mixer szállítás
 • Munkagép szállítás
 • Úthenger szállítás
 • Traktor szállítás

Összefoglalva, a targonca szállítás során nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra, a hatékonyságra és az ügyfeleink igényeinek maximális kielégítésére. Szakértői csapatunk minden targonca típushoz képes a legjobb megoldást nyújtani, legyen szó nehéz, gázos, dízel vagy elektromos meghajtású targoncákról. A targonca szállítás terén mindig a legjobb szolgáltatást kínáljuk, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek és bizalommal forduljanak hozzánk a jövőben is.

Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba további információkért vagy egyedi ajánlatkérésért.

Példa targonca szállításra:

Emelőteherautók, raktári magasra emelő berendezések vagy villás targoncák, villás tartoncák oldalvillával, villás targoncák 1 tonnától, akár 50 tonnáig, vontató targoncák, gyalog gyűjtők, fellépős gyűjtők, hatókörzet-targoncák (kicsi, villás targonca, amit általában keskeny folyosókra terveztek)


További szolgáltatásaink:

Ebben is segítünk

ADR vagy veszélyes áru szállítás

+

Ebben is segítünk

Áruszállítás

+

Ebben is segítünk

Belföldi fuvarozás

+

Ebben is segítünk

Bútor szállítás

+

Ebben is segítünk

Élő állat szállítás

+

Ebben is segítünk

Fogyasztási cikkek szállítása

+

Ebben is segítünk

Furgonos szállítás

+

Ebben is segítünk

Fűtést igénylő áru szállítás

+

Ebben is segítünk

Gyógyszer fuvarozás

+

Ebben is segítünk

Gyűjtő szállítás

+

Ebben is segítünk

Hajószállítás

+

Ebben is segítünk

Hűtést igénylő áru szállítás

+

Ebben is segítünk

Kiállítási tárgy szállítás

+

Ebben is segítünk

Komplex logisztika

+

Ebben is segítünk

Konténer szállítás

+

Ebben is segítünk

Közúti szállítás

+

Ebben is segítünk

Légi szállítás

+

Ebben is segítünk

Mezőgazdasági gép szállítás

+

Ebben is segítünk

Munkagép szállítás

+

Ebben is segítünk

Nemzetközi fuvarozás

+

Ebben is segítünk

Normál áru szállítás

+

Ebben is segítünk

Ömlesztett áru szállítás

+

Ebben is segítünk

Raktározás

+

Ebben is segítünk

Ruha szállítás

+

Ebben is segítünk

Speciális szállítás

+

Ebben is segítünk

Targonca szállítás

+

Ebben is segítünk

Tartályos szállítás

+

Ebben is segítünk

Tengeri szállítmányozás

+

Ebben is segítünk

Túlsúlyos és túlméretés gép szállítás

+

Ebben is segítünk

Üveg szállítás

+

Ebben is segítünk

Vámügyintézés

+

Ebben is segítünk

Vasúti fuvarozás

+

Célországok:

Kérdése van? Segítünk?

Szibéria Sped
"Ahová út vezet, oda mi szállítunk."
Szeretné megtudni mennyibe kerül?
Útdíj változások 2023-ban – CO2 pótdíj bevezetése Magyarországon (minden, amit tudni kell)

Útdíj változások 2023-ban – CO2 pótdíj bevezetése Magyarországon (minden, amit tudni kell)

A magyarországi útdíj változások 2023 októberétől és várhatóan 2024 elejétől jelentős terhet rónak majd a szektor szereplőire, a magyar útdíj lehet az egyik legdrágább Európai szinten.

Tovább olvasom
Kamion márkák és méretek

Kamion márkák és méretek

A teherszállítás világában a kamion márkák és méretek ismerete kulcsfontosságú ahhoz, hogy a szállítás a megrendelő legnagyobb megelégedésére valósulhasson meg, miközben a jogi, műszaki, közlekedési és egyéb elvárásoknak is meg kell felelni.

Tovább olvasom
Dropshipping: A kezdők útmutatója

Dropshipping: A kezdők útmutatója

A dropshipping webáruházak néhány éve robbantak be az e-kereskedelem világába, számos vitathatatlan előnyük miatt rohamosan elterjedtek a kezdő webáruházak alternatív üzleti modelljeként.

Tovább olvasom
Ukrán gabonaexport: A kihívásoktól a megoldásokig

Ukrán gabonaexport: A kihívásoktól a megoldásokig

Az ukrán gabonaexport az orosz-ukrán háború kitörése után komoly kihívásokkal került szembe, melyeknek megoldásán az ukrán kormány és egyéb érintett országok folyamatosan dolgoznak.

Tovább olvasom
Szeretne további hasznos tartalmakat olvasni?
Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre, és küldünk egy emailt, ha hasonló cikket jelenítünk meg.