Rólunk

Tartalomjegyzék

A Szibéria Sped több, mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a szállítmányozás területén. A tapasztalat az, ami ebben a szakmában felbecsülhetetlen értéket képvisel.

„A tapasztalat nehéz tanár, mivel először jön a teszt, és csak utána a lecke.” (Vermon Law).

Múlt

Alapítónk, Nagy László 1989-ben kezdte meg saját vállalkozásában a belföldi és nemzetközi árufuvarozási tevékenység végzését. 

Az elszántsága, kitartó munkája, a sok-sok komplikált úti cél és egyedi megbízás során szerzett szakmai tapasztalat végül sikert és elismertséget hozott.

A szállítmányozásban egyre ismertebbé, keresettebbé vált az egykor volt kis egyszemélyes vállalkozás.

Az első Kamaztól a DAF kamionokig rögös volt az út, és minden egyes napban volt küzdelem bőven, a vállalkozás megállíthatatlan fejlődésnek indult.

A vállalkozás alapítója több nyelven beszélő fuvarszervezőkkel, elkötelezett és tenni akaró alkalmazottakkal vette körbe magát, miközben folyamatosan bővült a szolgáltatások palettája is.

Jelen

A Szibéria Sped ma már egy elismert és megbízható partner a szállítmányozás területén.

A megbízás mindig valódi kihívás is, rengeteg részletre kell odafigyelni a hibátlan megvalósítás érdekében. Ezt a terhet a Szibéria Sped leveszi a megbízó válláról és a megbízást hatékonyan, gyorsan és zökkenőmentesen véghez viszi.

Az áru jellegéhez és a célba juttatás sajátos kívánalmaihoz igazodó remek fuvarszervezés, a rutinos/jártas vezetők, az ideális járműválasztás olyan tényezők, melyek nélkülözhetetlenek a színvonalas fuvarozási szolgáltatásokhoz. Minden körülmények között erre törekszünk, hiszen jól tudjuk, partnereink maximális elégedettsége hosszútávú sikerünk titka.

Cégünk közúti és vasúti szállítás teljeskörű lebonyolítását vállalja az Ön igényeinek megfelelően.

Minden igényt kielégítő járműparkunknak, profi munkatársainknak és a kiváló szervezésnek hála, minden biztonságban és a lehető leggyorsabban eljut a kívánt helyszínre.

Jövő

A Szibéria Sped folyamatosan törekszik a fejlődésre és az innovációra.

Minden megbízás egyedi, eszerint is kezeljük. Az áru jellegét a célországba juttatás speciális kritériumait, a szállítás módját figyelembe véve kell a fuvart megszervezni majd kivitelezni.

Célunk, hogy a jövőben is a legjobb kezekben tudhassa áruját, ingóságait vagy élő állat fuvarozáshoz keres szakértő és megbízható partnert, válassza a Szibéria Spedet!

A Szibéria Sped a jövőben is az Ön szolgálatában áll! Egyre többen tudják, ismerik a cég szlogenjét:

„Ahová út vezet, oda mi szállítunk.”

Nem véletlen ez a kijelentés, hiszen aki járt már a volt Szovjetunió tagállamaiban, pontosan tudja, több szempontból is nehezített pálya. A Szibéria Sped ezen a régión túl a belföldi fuvarozás mellett Európába és a Közel-Keletre is szállít, releváns szakértelem birtokában.

 Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Kérdése van? Segítünk?

Szibéria Sped
"Ahová út vezet, oda mi szállítunk."
Szeretné megtudni mennyibe kerül?
Járművezetők munkaidő számításának gyakori hibái és megoldások

Járművezetők munkaidő számításának gyakori hibái és megoldások

A járművezetők számára a munkaidő számítás nem csupán egy adminisztratív feladat; az a biztonságos munkavégzés, a jogszabályi előírások betartása és a pénzbírságok elkerülésének alapja. A pontos munkaidő számítás elengedhetetlen a közúti közlekedés biztonságának fenntartásához, valamint a járművezetők jólétének és a fuvarozó vállalatok gazdasági érdekeinek védelméhez.

Tovább olvasom
FIFO elv alkalmazása és jelentősége

FIFO elv alkalmazása és jelentősége

A készletgazdálkodás az üzleti siker egyik kulcsfontosságú eleme, különösen a gyártás és a kiskereskedelem területén. Ebben az összefüggésben a FIFO (First-In, First-Out) elv alkalmazása kiemelkedő jelentőséggel bír, mivel ez a módszer segít optimalizálni a készlet forgását, csökkenteni a lejáratok kockázatát és javítani a pénzügyi teljesítményt.

Tovább olvasom
Európai közlekedési korlátozások és kamion tilalom 2024-ben

Európai közlekedési korlátozások és kamion tilalom 2024-ben

A teherautóval az országhatáron túlra is szállítást végzőknek minden esetben ismerni kell az európai közlekedési korlátozásokat és kamion tilalmakat. Ezek alapján hatékonyabban tervezhető a szállítás folyamata, akár költségeket és időigényt tekintve.

Tovább olvasom
Digitális tachográf hibakódok értelmezése

Digitális tachográf hibakódok értelmezése

Ha tachográffal felszerelt járművet vezetünk, ismernünk kell a digitális tachográf működését, piktogramjait, a digitális tachográf hibakódok értelmezésével tisztában kell lennünk! 2023. augusztus 21-től az újonnan forgalomba állításra kerülő, nemzetközi fuvarozásban résztvevő teherautókon csak a második generációs tachográf használható.

Tovább olvasom
Szeretne további hasznos tartalmakat olvasni?
Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre, és küldünk egy emailt, ha hasonló cikket jelenítünk meg.