Rólunk

Tartalomjegyzék

A Szibéria Sped több, mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a szállítmányozás területén. A tapasztalat az, ami ebben a szakmában felbecsülhetetlen értéket képvisel.

„A tapasztalat nehéz tanár, mivel először jön a teszt, és csak utána a lecke.” (Vermon Law).

Múlt

Alapítónk, Nagy László 1989-ben kezdte meg saját vállalkozásában a belföldi és nemzetközi árufuvarozási tevékenység végzését. 

Az elszántsága, kitartó munkája, a sok-sok komplikált úti cél és egyedi megbízás során szerzett szakmai tapasztalat végül sikert és elismertséget hozott.

A szállítmányozásban egyre ismertebbé, keresettebbé vált az egykor volt kis egyszemélyes vállalkozás.

Az első Kamaztól a DAF kamionokig rögös volt az út, és minden egyes napban volt küzdelem bőven, a vállalkozás megállíthatatlan fejlődésnek indult.

A vállalkozás alapítója több nyelven beszélő fuvarszervezőkkel, elkötelezett és tenni akaró alkalmazottakkal vette körbe magát, miközben folyamatosan bővült a szolgáltatások palettája is.

Jelen

A Szibéria Sped ma már egy elismert és megbízható partner a szállítmányozás területén.

A megbízás mindig valódi kihívás is, rengeteg részletre kell odafigyelni a hibátlan megvalósítás érdekében. Ezt a terhet a Szibéria Sped leveszi a megbízó válláról és a megbízást hatékonyan, gyorsan és zökkenőmentesen véghez viszi.

Az áru jellegéhez és a célba juttatás sajátos kívánalmaihoz igazodó remek fuvarszervezés, a rutinos/jártas vezetők, az ideális járműválasztás olyan tényezők, melyek nélkülözhetetlenek a színvonalas fuvarozási szolgáltatásokhoz. Minden körülmények között erre törekszünk, hiszen jól tudjuk, partnereink maximális elégedettsége hosszútávú sikerünk titka.

Cégünk közúti és vasúti szállítás teljeskörű lebonyolítását vállalja az Ön igényeinek megfelelően.

Minden igényt kielégítő járműparkunknak, profi munkatársainknak és a kiváló szervezésnek hála, minden biztonságban és a lehető leggyorsabban eljut a kívánt helyszínre.

Jövő

A Szibéria Sped folyamatosan törekszik a fejlődésre és az innovációra.

Minden megbízás egyedi, eszerint is kezeljük. Az áru jellegét a célországba juttatás speciális kritériumait, a szállítás módját figyelembe véve kell a fuvart megszervezni majd kivitelezni.

Célunk, hogy a jövőben is a legjobb kezekben tudhassa áruját, ingóságait vagy élő állat fuvarozáshoz keres szakértő és megbízható partnert, válassza a Szibéria Spedet!

A Szibéria Sped a jövőben is az Ön szolgálatában áll! Egyre többen tudják, ismerik a cég szlogenjét:

„Ahová út vezet, oda mi szállítunk.”

Nem véletlen ez a kijelentés, hiszen aki járt már a volt Szovjetunió tagállamaiban, pontosan tudja, több szempontból is nehezített pálya. A Szibéria Sped ezen a régión túl a belföldi fuvarozás mellett Európába és a Közel-Keletre is szállít, releváns szakértelem birtokában.

 Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Kérdése van? Segítünk?

Szibéria Sped
"Ahová út vezet, oda mi szállítunk."
Szeretné megtudni mennyibe kerül?
EKAER bejelentés: Minden, amit tudni kell 2023-ban

EKAER bejelentés: Minden, amit tudni kell 2023-ban

Az EKAER bejelentés tudnivalóit, lényeges információit gyűjtöttük össze, hogy hasznos információval szolgálhassunk az EKAER jelentéséről, az EKAER köteles termékekről és úgy eleve az EKAER ügyintézésről. Lényegében az EKAER rendszer felé bejelentési kötelezettség az első adóköteles termékértékesítésnél keletkezik.

Tovább olvasom
Automatizált raktározás hatása

Automatizált raktározás hatása

Az e-kereskedelem robbanásszerű növekedése globális szinten új kihívásokat és lehetőségeket hozott a vállalatok számára. Európában a határon átnyúló e-kereskedelem egyre nagyobb teret hódít, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ehhez a változáshoz, hogy versenyképesek maradjanak.

Tovább olvasom
Gépjárművezetői kártya cseréje és megújítása

Gépjárművezetői kártya cseréje és megújítása

A gépjárművezetői kártya cseréje, folyamatos érvényessége a hivatásos sofőrként közúti árufuvarozásban dolgozó személy felelőssége.

Tovább olvasom
Vám mértéke és jelentése – Minden, amit tudni kell róla

Vám mértéke és jelentése – Minden, amit tudni kell róla

A vám jelentése szerint a vám a hazai gazdaság védelmének legfontosabb eszköze. Azáltal, hogy egy külföldről érkező áru vámköteles, növeli az áru költségét, ami miatt a hazai áruk vonzóbbá válhatnak.

Tovább olvasom
Szeretne további hasznos tartalmakat olvasni?
Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre, és küldünk egy emailt, ha hasonló cikket jelenítünk meg.