Rólunk

A Szibéria Sped több, mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a szállítmányozás területén. A tapasztalat az, ami ebben a szakmában felbecsülhetetlen értéket képvisel.

„A tapasztalat nehéz tanár, mivel először jön a teszt, és csak utána a lecke.” (Vermon Law).

A megbízás mindig valódi kihívás is, rengeteg részletre kell odafigyelni a hibátlan megvalósítás érdekében. Ezt a terhet a Szibéria Sped leveszi a megbízó válláról és a megbízást hatékonyan, gyorsan és zökkenőmentesen véghez viszi.

Az áru jellegéhez és a célba juttatás sajátos kívánalmaihoz igazodó remek fuvarszervezés, a rutinos/jártas vezetők, az ideális járműválasztás olyan tényezők, melyek nélkülözhetetlenek a színvonalas fuvarozási szolgáltatásokhoz. Minden körülmények között erre törekszünk, hiszen jól tudjuk, partnereink maximális elégedettsége hosszútávú sikerünk titka.

Alapítónk, Nagy László 1989-ben kezdte meg saját vállalkozásában a belföldi és nemzetközi árufuvarozási tevékenység végzését. 

Az elszántsága, kitartó munkája, a sok-sok komplikált úti cél és egyedi megbízás során szerzett szakmai tapasztalat végül sikert és elismertséget hozott.

A szállítmányozásban egyre ismertebbé, keresettebbé vált az egykor volt kis egyszemélyes vállalkozás.

Az első Kamaztól a DAF kamionokig rögös volt az út, és minden egyes napban volt küzdelem bőven, a vállalkozás megállíthatatlan fejlődésnek indult.

A vállalkozás alapítója több nyelven beszélő fuvarszervezőkkel, elkötelezett és tenni akaró alkalmazottakkal vette körbe magát, miközben folyamatosan bővült a szolgáltatások palettája is.

Egyre többen tudták, ismerték a cég szlogenjét:

„Ahová út vezet, oda mi szállítunk.”

Nem véletlen ez a kijelentés, hiszen aki járt már a volt Szovjetunió tagállamaiban, pontosan tudja, több szempontból is nehezített pálya. A Szibéria Sped ezen a régión túl a belföldi fuvarozás mellett Európába és a Közel-Keletre is szállít, releváns szakértelem birtokában.

Cégünk közúti és vasúti szállítás teljeskörű lebonyolítását vállalja az Ön igényeinek megfelelően.

Minden igényt kielégítő járműparkunknak, profi munkatársainknak és a kiváló szervezésnek hála, minden biztonságban és a lehető leggyorsabban eljut a kívánt helyszínre.

Minden megbízás egyedi, eszerint is kezeljük. Az áru jellegét a célországba juttatás speciális kritériumait, a szállítás módját figyelembe véve kell a fuvart megszervezni majd kivitelezni.

Ha szállítás közben is a legjobb kezekben szeretné tudni áruját, ingóságait vagy élő állat fuvarozáshoz keres szakértő és megbízható partnert, válassza a Szibéria Spedet!

 Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek valamelyikén: