Jelentkezés alvállalkozónak

A Szibéria Sped folyamatosan keresi azokat az alvállalkozókat, akik elkötelezettek a szállítmányozás iránt, és akikkel közösen tudjuk fejleszteni és bővíteni szolgáltatásainkat. Cégünk több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a szállítmányozás területén, és számos sikeres projektet valósítottunk meg alvállalkozóinkkal.

Alvállalkozóink számára folyamatos munkalehetőséget biztosítunk, mind belföldön, mind nemzetközi szinten. Modern technológiai megoldásaink és szakértő csapatunk segítségével támogatjuk alvállalkozóinkat a munkavégzés során, és segítünk nekik a lehető legjobb szolgáltatást nyújtani ügyfeleink számára.

Amennyiben szeretne cégünkkel együtt dolgozni, és sikerre vinni vállalkozását, akkor kérjük, hogy töltse ki értelemszerűen a mezőket a jelentkezési lapon, vagy töltse le a dokumentumot és postacímünkre küldve munkatársaink kapcsolatba lépnek önnel.

Speditőr cégünk furgonos alvállalkozót keres, de más járműtípusokkal rendelkező alvállalkozók jelentkezését is szívesen fogadjuk. Ha úgy érzi, hogy hozzá tudna járulni szolgáltatásainkhoz, és szeretne részese lenni egy elkötelezett, profi csapatnak, akkor ne habozzon, jelentkezzen!

Fuvarozás árakról olvasson az alábbi cikkben.

Jelentkezés fuvarozó alvállalkozónak

Kérjük az alábbi adatok kitöltésével küldje el jelentkezést!

  Cégadatok:
  Gépjármű és szállítási adatok:


  Kérdése van? Segítünk?

  Szibéria Sped
  "Ahová út vezet, oda mi szállítunk."
  Szeretné megtudni mennyibe kerül?
  Járművezetők munkaidő számításának gyakori hibái és megoldások

  Járművezetők munkaidő számításának gyakori hibái és megoldások

  A járművezetők számára a munkaidő számítás nem csupán egy adminisztratív feladat; az a biztonságos munkavégzés, a jogszabályi előírások betartása és a pénzbírságok elkerülésének alapja. A pontos munkaidő számítás elengedhetetlen a közúti közlekedés biztonságának fenntartásához, valamint a járművezetők jólétének és a fuvarozó vállalatok gazdasági érdekeinek védelméhez.

  Tovább olvasom
  FIFO elv alkalmazása és jelentősége

  FIFO elv alkalmazása és jelentősége

  A készletgazdálkodás az üzleti siker egyik kulcsfontosságú eleme, különösen a gyártás és a kiskereskedelem területén. Ebben az összefüggésben a FIFO (First-In, First-Out) elv alkalmazása kiemelkedő jelentőséggel bír, mivel ez a módszer segít optimalizálni a készlet forgását, csökkenteni a lejáratok kockázatát és javítani a pénzügyi teljesítményt.

  Tovább olvasom
  Európai közlekedési korlátozások és kamion tilalom 2024-ben

  Európai közlekedési korlátozások és kamion tilalom 2024-ben

  A teherautóval az országhatáron túlra is szállítást végzőknek minden esetben ismerni kell az európai közlekedési korlátozásokat és kamion tilalmakat. Ezek alapján hatékonyabban tervezhető a szállítás folyamata, akár költségeket és időigényt tekintve.

  Tovább olvasom
  Digitális tachográf hibakódok értelmezése

  Digitális tachográf hibakódok értelmezése

  Ha tachográffal felszerelt járművet vezetünk, ismernünk kell a digitális tachográf működését, piktogramjait, a digitális tachográf hibakódok értelmezésével tisztában kell lennünk! 2023. augusztus 21-től az újonnan forgalomba állításra kerülő, nemzetközi fuvarozásban résztvevő teherautókon csak a második generációs tachográf használható.

  Tovább olvasom
  Szeretne további hasznos tartalmakat olvasni?
  Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre, és küldünk egy emailt, ha hasonló cikket jelenítünk meg.