Jelentkezés alvállalkozónak

A Szibéria Sped folyamatosan keresi azokat az alvállalkozókat, akik elkötelezettek a szállítmányozás iránt, és akikkel közösen tudjuk fejleszteni és bővíteni szolgáltatásainkat. Cégünk több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a szállítmányozás területén, és számos sikeres projektet valósítottunk meg alvállalkozóinkkal.

Alvállalkozóink számára folyamatos munkalehetőséget biztosítunk, mind belföldön, mind nemzetközi szinten. Modern technológiai megoldásaink és szakértő csapatunk segítségével támogatjuk alvállalkozóinkat a munkavégzés során, és segítünk nekik a lehető legjobb szolgáltatást nyújtani ügyfeleink számára.

Amennyiben szeretne cégünkkel együtt dolgozni, és sikerre vinni vállalkozását, akkor kérjük, hogy töltse ki értelemszerűen a mezőket a jelentkezési lapon, vagy töltse le a dokumentumot és postacímünkre küldve munkatársaink kapcsolatba lépnek önnel.

Speditőr cégünk furgonos alvállalkozót keres, de más járműtípusokkal rendelkező alvállalkozók jelentkezését is szívesen fogadjuk. Ha úgy érzi, hogy hozzá tudna járulni szolgáltatásainkhoz, és szeretne részese lenni egy elkötelezett, profi csapatnak, akkor ne habozzon, jelentkezzen!

Jelentkezés fuvarozó alvállalkozónak

Kérjük az alábbi adatok kitöltésével küldje el jelentkezést!

  Cégadatok:
  Gépjármű és szállítási adatok:


  Kérdése van? Segítünk?

  Szibéria Sped
  "Ahová út vezet, oda mi szállítunk."
  Szeretné megtudni mennyibe kerül?
  Útdíj változások 2023-ban – CO2 pótdíj bevezetése Magyarországon (minden, amit tudni kell)

  Útdíj változások 2023-ban – CO2 pótdíj bevezetése Magyarországon (minden, amit tudni kell)

  A magyarországi útdíj változások 2023 októberétől és várhatóan 2024 elejétől jelentős terhet rónak majd a szektor szereplőire, a magyar útdíj lehet az egyik legdrágább Európai szinten.

  Tovább olvasom
  Kamion márkák és méretek

  Kamion márkák és méretek

  A teherszállítás világában a kamion márkák és méretek ismerete kulcsfontosságú ahhoz, hogy a szállítás a megrendelő legnagyobb megelégedésére valósulhasson meg, miközben a jogi, műszaki, közlekedési és egyéb elvárásoknak is meg kell felelni.

  Tovább olvasom
  Dropshipping: A kezdők útmutatója

  Dropshipping: A kezdők útmutatója

  A dropshipping webáruházak néhány éve robbantak be az e-kereskedelem világába, számos vitathatatlan előnyük miatt rohamosan elterjedtek a kezdő webáruházak alternatív üzleti modelljeként.

  Tovább olvasom
  Ukrán gabonaexport: A kihívásoktól a megoldásokig

  Ukrán gabonaexport: A kihívásoktól a megoldásokig

  Az ukrán gabonaexport az orosz-ukrán háború kitörése után komoly kihívásokkal került szembe, melyeknek megoldásán az ukrán kormány és egyéb érintett országok folyamatosan dolgoznak.

  Tovább olvasom
  Szeretne további hasznos tartalmakat olvasni?
  Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre, és küldünk egy emailt, ha hasonló cikket jelenítünk meg.