Rólunk mondták

„Nagyon meg vagyok elégedve a Szibéria Sped szolgáltatásaival. Gyorsan, pontosan végzik a szállítást, akár az EU-ba szállítunk, akár Kelet-Európába. Minden áru időben és sérülésmentesen célba ér. Igazi profik.”

„Már több szállítmányozó céggel is dolgoztattunk, de eddig mind közül a Szibéria Speddel vagyok a legelégedettebb. Az ügyintézés gyors és udvarias, a személyzet valóban tapasztalt és a géppark is modern.”

„Mindenkinek csak ajánlani tudom a Szibéria Sped-et. Már több alaklommal vettük igénybe az Expressz fuvarozás szolgáltatásukat és valóban mindig könnyen nyomon követhető volt, hogy hol tart a szállítás és az időpontokat is tudták tartani. Ez nagyon megkönnyítette a munkánkat.”

„Nagyon pozitívak a tapasztalataink a Szibéria Sped-ről. A gyors és profi ügyintézésnek hála nagyon gördülékenyen mentek a szállítások, az eddigi megrendelések során mindig remekül együtt tudtunk működni. Amit vállaltak azt percre pontosan teljesítették is.

„Ha jellemeznem kéne a Szibéria Spedet a gyorsaságot és a megbízhatóságot emelném ki elsősorban, illetve azt, hogy ezt versenyképes áron tudják nyújtani. Szolgáltatásaik valóban minden igényt kielégítenek.”

Cégünk vezetőjével készült riport az Origó közlésében:
Cikk olvasása