Célországok

Európa

A Szibéria Sped több mint 30 éve a nemzetközi szállítmányozás meghatározó szereplője. Európában korszerű és gazdaságos járműparkunkkal állunk rendelkezésre, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassuk ügyfeleinknek. A precíz és gyors szállítmányozás mellett komplex logisztikai megoldásokat is kínálunk.

Európában a vállalatok gyakran használnak kombinált fuvarozási megoldásokat, amelyek közúti és vasúti szállítást is magukban foglalnak.

Célországok:

Nyugat Európai fuvarozás szállítás, szállítmányozás

A pontosan és szorosan kalkulált futási időket a jelenlegi nyugat-európai forgalmainkban csakis megbízható szerződéses partnerekkel tudjuk tartani. A gyűjtőforgalomban számos reláció esetében saját gépjárműveket alkalmazunk a rugalmasság és a pontosság betartása érdekében. Minden forgalomban lévő járműveink elérhetősége GSM telefonrendszeren keresztül biztosított.

Célországok:

Kelet Európai fuvarozás szállítás, szállítmányozás

A biztonság és a megbízhatóság a közép-kelet, dél-kelet ill. kelet-európai gyűjtőfuvarozás minőségi és tapasztalattal rendelkező partnereink által valósul meg. Előnyben részesítjük a tranzit ill. célországok gépkocsivezetőinek alkalmazását, így csökkenteni tudjuk a kommunikációs problémákat a tranzit ill. célországok vámterületein.

A szállítások Kelet Európa és különösen Ázsia irányába igen sok veszélyt rejtenek (esetleges háborús övezet, hatóság elérése baleset vagy autó ki- elrablása esetén nehézkes a városok egymástól való nagy távolsága miatt). A megfelelő partnerek kiválasztásával, megbízható és kipróbált gépkocsivezetőkkel, valamint a tranzit ill. célországokban lévő partnereink megfelelő biztonsági rendszerén keresztül, ha a veszélyeket megszüntetni nem is, de döntő mértékben csökkenteni tudjuk.

Célországok:

Oroszország

A Szibéria Sped Oroszországban is aktív, és hosszú távú partneri kapcsolatokkal rendelkezik ezen a piacon. Oroszországban a vállalatoknak különös figyelmet kell fordítaniuk a vámtarifákra és a szállítási korlátozásokra. A vállalat kifogástalan teljesítés és maximális ügyfélégedettség mellett működik.

Célországok:

Kaukázus és Közép Ázsia

A Szibéria Sped mind Közép-Ázsiában, mind a Kaukázus régióban jelen van, korszerű járműparkjával rendszeresen teljesít megbízásokat ezen területeken.

Közép-Ázsiában a vállalatoknak gyakran kell szembenézniük az infrastrukturális kihívásokkal, például az elérhető utak minőségével, míg a Kaukázus régióban a politikai stabilitás és a helyi szabályozások ismerete kritikus a sikeres üzleti tevékenységhez. A vállalat komplex logisztikai megoldásokat kínál, és minden országban az Ön ideális partnere lehet, a gördülékeny, biztonságos és pontos szállításra törekedve.

Célorsázgok:

Balkán

A Szibéria Sped a Balkáni régióban is aktív, és a helyi piacokon szerzett tapasztalataival kiváló szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. A Balkáni régióban a változó infrastruktúra és a helyi szabályozások ismerete elengedhetetlen a hatékony szállítmányozáshoz. A vállalat a régió összetett földrajzi és politikai viszonyaihoz alkalmazkodva biztosít gördülékeny és megbízható szállítási megoldásokat.

Célországok:

Kérdése van? Segítünk?

Szibéria Sped
"Ahová út vezet, oda mi szállítunk."
Szeretné megtudni mennyibe kerül?
FIFO elv alkalmazása és jelentősége

FIFO elv alkalmazása és jelentősége

A készletgazdálkodás az üzleti siker egyik kulcsfontosságú eleme, különösen a gyártás és a kiskereskedelem területén. Ebben az összefüggésben a FIFO (First-In, First-Out) elv alkalmazása kiemelkedő jelentőséggel bír, mivel ez a módszer segít optimalizálni a készlet forgását, csökkenteni a lejáratok kockázatát és javítani a pénzügyi teljesítményt.

Tovább olvasom
Európai közlekedési korlátozások és kamion tilalom 2024-ben

Európai közlekedési korlátozások és kamion tilalom 2024-ben

A teherautóval az országhatáron túlra is szállítást végzőknek minden esetben ismerni kell az európai közlekedési korlátozásokat és kamion tilalmakat. Ezek alapján hatékonyabban tervezhető a szállítás folyamata, akár költségeket és időigényt tekintve.

Tovább olvasom
Digitális tachográf hibakódok értelmezése

Digitális tachográf hibakódok értelmezése

Ha tachográffal felszerelt járművet vezetünk, ismernünk kell a digitális tachográf működését, piktogramjait, a digitális tachográf hibakódok értelmezésével tisztában kell lennünk! 2023. augusztus 21-től az újonnan forgalomba állításra kerülő, nemzetközi fuvarozásban résztvevő teherautókon csak a második generációs tachográf használható.

Tovább olvasom
Futárszolgálatok Magyarországon – Teljes útmutató

Futárszolgálatok Magyarországon – Teljes útmutató

A futárszolgálatok Magyarországon és a világon mindenhol a kereskedelem, az-kereskedelem és a csomagküldés megkerülhetetlen és fontos szereplőivé váltak az elmúlt években. Futárcéggel mindenki került már kapcsolatba, akár vásárlói akár eladói oldalról, vagy csak egyszerűen csomagküldés miatt.

Tovább olvasom
Szeretne további hasznos tartalmakat olvasni?
Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre, és küldünk egy emailt, ha hasonló cikket jelenítünk meg.