Jugoszlávia fuvarozás

Gyors árajánlatkérés

Üdvözöljük jugoszláviai fuvarozási szolgáltatásokat nyújtó oldalunkon

Szakértők vagyunk a Jugoszláv fuvarozás területén, megbízható és kiváló minőségű szállítási szolgáltatásokat kínálva mind a vállalati, mind a magánszemélyek számára.

Legyen szó Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Bosznia-Hercegovina, Észak-Macedónia, Montenegró vagy Koszovó között bárhol – áruit bárhol be- és kirakodjuk, biztosítva a hatékony és zökkenőmentes nemzetközi fuvarozást.

Cégünk Jugoszlávia felé hűtő fuvarozás szolgáltatását is kínálja, hogy friss és hűtött termékeket is biztonságosan szállíthassunk.

Top 10 útvonalunk Jugoszlávia piacán

A legjelentősebb jugoszláviai szállítási útvonalak (import / export) a komplett rakományok tekintetében:
Olaszország, Németország, Franciaország, Lengyelország, Belgium, Hollandia, Magyarország, Svédország, Nagy-Britannia, Spanyolország.

A Szibéria Sped folyamatosan végez szállítást Európa minden országába.

Tapasztalataink a jugoszláv fuvarok területén lehetővé teszik, hogy minden szállítási igényét kielégítsük. Jugoszláv szállítás szolgáltatásaink magukban foglalják az áruk egész útvonalán történő nyomon követését, valamint az összes szükséges dokumentáció és engedély beszerzését.

Jugoszláviából történő gépek szállításában is szakértők vagyunk, nemzetközi szállítási szolgáltatásokat kínálva cégek és magánszemélyek számára.

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy ajánlatot kapjon, és megtudja, hogyan segíthetünk jugoszláviai fuvarozási igényeinek kielégítésében.

Készen állunk arra, hogy üzletét a magas színvonalú fuvarozási szolgáltatásainkkal támogassuk.

Cégünk vállalja az ön árujának szállítását, például:

Megbízható, pontos fuvarozót keres?

Kérjen gyors árajánlatot most! Speciális igényei vannak? 30 év tapasztalattal, fuvarozó specialistaként Önnek is tudunk segítni!


Ingyenes ajánlatkérés


  Az Ön személyes kapcsolattartója

  Kérdése van? Segítünk?

  Szibéria Sped
  "Ahová út vezet, oda mi szállítunk."
  Szeretné megtudni mennyibe kerül?
  EKAER bejelentés: Minden, amit tudni kell 2023-ban

  EKAER bejelentés: Minden, amit tudni kell 2023-ban

  Az EKAER bejelentés tudnivalóit, lényeges információit gyűjtöttük össze, hogy hasznos információval szolgálhassunk az EKAER jelentéséről, az EKAER köteles termékekről és úgy eleve az EKAER ügyintézésről. Lényegében az EKAER rendszer felé bejelentési kötelezettség az első adóköteles termékértékesítésnél keletkezik.

  Tovább olvasom
  Automatizált raktározás hatása

  Automatizált raktározás hatása

  Az e-kereskedelem robbanásszerű növekedése globális szinten új kihívásokat és lehetőségeket hozott a vállalatok számára. Európában a határon átnyúló e-kereskedelem egyre nagyobb teret hódít, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ehhez a változáshoz, hogy versenyképesek maradjanak.

  Tovább olvasom
  Gépjárművezetői kártya cseréje és megújítása

  Gépjárművezetői kártya cseréje és megújítása

  A gépjárművezetői kártya cseréje, folyamatos érvényessége a hivatásos sofőrként közúti árufuvarozásban dolgozó személy felelőssége.

  Tovább olvasom
  Vám mértéke és jelentése – Minden, amit tudni kell róla

  Vám mértéke és jelentése – Minden, amit tudni kell róla

  A vám jelentése szerint a vám a hazai gazdaság védelmének legfontosabb eszköze. Azáltal, hogy egy külföldről érkező áru vámköteles, növeli az áru költségét, ami miatt a hazai áruk vonzóbbá válhatnak.

  Tovább olvasom
  Szeretne további hasznos tartalmakat olvasni?
  Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre, és küldünk egy emailt, ha hasonló cikket jelenítünk meg.