Fuvarszervezés

Fuvarszervezés

Az áruszállítás egy összetett folyamat, amely sok kihívással jár. Az áru szállításának megszervezése és lebonyolítása időigényes és gyakran bonyolult feladat. Az áru értéke és sérülékenysége miatt az ügyfeleinkben többször felmerült az áruk biztonsága és a szállítási időpontok betartása.

Ezért van szükség a megfelelő fuvarszervező cég kiválasztására, amely szolgáltatásai segítségével biztonságos és hatékony áruszállítást biztosít.

A jó fuvarszervező cég olyan szolgáltatásokat kínál, amelyek megkönnyítik a szállítmányozást, és lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy fókuszáljanak a saját üzleti tevékenységükre.

A Szibéria Sped alapelvei:

 • Időt takarítsunk meg ügyfelünknek a gyors szállítással
 • Pénzt spóroljunk meg a megfelelő szállítási és logisztikai megoldásainkkal
 • Transzparens kommunikációt biztosítsunk
 • Szakértők vagyunk

Tapasztalt és szakképzett csapatunk az áru raktározásától a szállítás végéig mindent megtesz annak érdekében, hogy az áru biztonságban és időben érkezzen a célállomásra. Az áru biztonságának érdekében szigorú biztonsági intézkedéseket vezettünk be, és folyamatosan ellenőrizzük a fuvarozási folyamatot.

Az ügyfeleink számára fontos az áru biztonsága és a szállítás hatékonysága, ezért a szolgáltatásunkkal ezek a kihívások kezelhetőek. Az áruk biztonságos és időben történő szállításának érdekében rugalmas és testre szabott megoldásokat kínálunk, amelyek illeszkednek az ügyfelek egyedi igényeihez és követelményeihez.

Bízzon meg minket a fuvarszervezésben, és mi biztosítjuk Önnek a hatékony és biztonságos áruszállítást. Állandó figyelemmel kísérjük a szállítmányozási piac változásait, és az árak optimalizálásával a legkedvezőbb szállítási árakat kínáljuk ügyfeleinknek.

A fuvarszervezés során figyelembe vesszük az ügyfelek speciális igényeit is. Ha szükséges, akkor készítünk egyedi, az ügyfelek igényeinek megfelelő logisztikai megoldásokat is.

Az árak tekintetében is versenyképesek vagyunk a piacon. A fuvarszervezés során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az árak ne csak versenyképesek legyenek, hanem a szolgáltatás értékével arányosak is.

Nemzetközi fuvarszervezés

Kiemelt területek a fuvarszervezésben melyben segítettük ügyfeleinket:

 • Légi szállítás
 • Vasúti szállítás
 • Tengeri szállítás
 • Közúti szállítás
 • Nemzetközi szállítmányozás

Szaktudásunk az elmúlt 30 évben ma már kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk a:

 • veszélyes áruk,
 • túlméretes gépek és eszközök,
 • nagy értékű áruk – pl festmények,
 • katonai eszközök és
 • orvosi műszerek, termékek fuvarozásában.

Tapasztalt csapatunk minden szállítási feladatot teljes körűen kezel, biztosítva az ügyfeleink számára a legmagasabb szintű szakértelmet. Bízza ránk a szállítást, és mi garantáljuk, hogy az áruja biztonságban és időben megérkezik a célállomásra.

Fuvarozás árakról olvasson az alábbi cikkben.

Kérdése van? Segítünk?

Szibéria Sped
"Ahová út vezet, oda mi szállítunk."
Szeretné megtudni mennyibe kerül?
EKAER bejelentés: Minden, amit tudni kell 2023-ban

EKAER bejelentés: Minden, amit tudni kell 2023-ban

Az EKAER bejelentés tudnivalóit, lényeges információit gyűjtöttük össze, hogy hasznos információval szolgálhassunk az EKAER jelentéséről, az EKAER köteles termékekről és úgy eleve az EKAER ügyintézésről. Lényegében az EKAER rendszer felé bejelentési kötelezettség az első adóköteles termékértékesítésnél keletkezik.

Tovább olvasom
Automatizált raktározás hatása

Automatizált raktározás hatása

Az e-kereskedelem robbanásszerű növekedése globális szinten új kihívásokat és lehetőségeket hozott a vállalatok számára. Európában a határon átnyúló e-kereskedelem egyre nagyobb teret hódít, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ehhez a változáshoz, hogy versenyképesek maradjanak.

Tovább olvasom
Gépjárművezetői kártya cseréje és megújítása

Gépjárművezetői kártya cseréje és megújítása

A gépjárművezetői kártya cseréje, folyamatos érvényessége a hivatásos sofőrként közúti árufuvarozásban dolgozó személy felelőssége.

Tovább olvasom
Vám mértéke és jelentése – Minden, amit tudni kell róla

Vám mértéke és jelentése – Minden, amit tudni kell róla

A vám jelentése szerint a vám a hazai gazdaság védelmének legfontosabb eszköze. Azáltal, hogy egy külföldről érkező áru vámköteles, növeli az áru költségét, ami miatt a hazai áruk vonzóbbá válhatnak.

Tovább olvasom
Szeretne további hasznos tartalmakat olvasni?
Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre, és küldünk egy emailt, ha hasonló cikket jelenítünk meg.