Hollandia fuvarozás

Gyors árajánlatkérés

Üdvözöljük holland fuvarozási szolgáltatásokat nyújtó oldalunkon

Szakértők vagyunk a Hollandia fuvarozás területén, megbízható és kiváló minőségű szállítási szolgáltatásokat kínálva mind a vállalati, mind a magánszemélyek számára.

Legyen szó Den Haag, Rotterdam, Amszterdam – áruit bárhol be- és kirakodjuk, biztosítva a hatékony és zökkenőmentes nemzetközi fuvarozást.

Cégünk Hollandia felé hűtő fuvarozás szolgáltatását is kínálja, hogy friss és hűtött termékeket is biztonságosan szállíthassunk.

Top 10 útvonalunk Hollandia piacán

A legjelentősebb holland szállítási útvonalak (import / export) a komplett rakományok tekintetében:
Olaszország, Németország, Franciaország, Lengyelország, Ausztria, Magyarország, Svédország, Nagy-Britannia, Spanyolország, Szlovákia.

A Szibéria Sped folyamatosan végez szállítást Európa minden országába.

Tapasztalataink a holland fuvarok területén lehetővé teszik, hogy minden szállítási igényét kielégítsük. Holland szállítás szolgáltatásaink magukban foglalják az áruk egész útvonalán történő nyomon követését, valamint az összes szükséges dokumentáció és engedély beszerzését.

Hollandiából történő mezőgazdasági termékek szállításában is szakértők vagyunk, nemzetközi szállítási szolgáltatásokat kínálva cégek és magánszemélyek számára.

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy ajánlatot kapjon, és megtudja, hogyan segíthetünk holland fuvarozási igényeinek kielégítésében.

Készen állunk arra, hogy üzletét a magas színvonalú fuvarozási szolgáltatásainkkal támogassuk.

Cégünk vállalja az ön árujának szállítását, például:

Megbízható, pontos fuvarozót keres?

Kérjen gyors árajánlatot most! Speciális igényei vannak? 30 év tapasztalattal, fuvarozó specialistaként Önnek is tudunk segítni!


Ingyenes ajánlatkérés


  Az Ön személyes kapcsolattartója

  Kérdése van? Segítünk?

  Szibéria Sped
  "Ahová út vezet, oda mi szállítunk."
  Szeretné megtudni mennyibe kerül?
  Európai útdíj kalkulátorok használata

  Európai útdíj kalkulátorok használata

  Nemcsak a szállítmányozó cégeknek, de nekünk, átlag magyar állampolgárnak is fontos, hogy ismerjük az európai útdíj kalkulátorok használatát, hogy a határainkon túli utazás költségei komplexen tervezhetőek legyenek.

  Tovább olvasom
  Utánvétes fizetés – A vásárlás biztonságos és kényelmes módja

  Utánvétes fizetés – A vásárlás biztonságos és kényelmes módja

  A utánvétes fizetés egyre népszerűbb választás a vásárlók körében, hiszen lehetővé teszi számukra, hogy a termék kézhezvételekor fizessenek, így biztonságosabb és kényelmesebb érzést nyújt a vásárlás során.

  Tovább olvasom
  Logisztikai parkok – A jövő infrastruktúrája

  Logisztikai parkok – A jövő infrastruktúrája

  A minden igényt kielégítő, modern logisztikai parkokra egyre nagyobb igény mutatkozik Magyarországon is. Ennek oka, hogy a logisztikai szektor a gazdasági növekedés egyik alappillére, napjainkban meghaladja a 2500-at azon vállalatok, cégek száma, akik a logisztikai iparban tevékenykednek.

  Tovább olvasom
  Útdíj változások 2023-ban – CO2 pótdíj bevezetése Magyarországon (minden, amit tudni kell)

  Útdíj változások 2023-ban – CO2 pótdíj bevezetése Magyarországon (minden, amit tudni kell)

  A magyarországi útdíj változások 2023 októberétől és várhatóan 2024 elejétől jelentős terhet rónak majd a szektor szereplőire, a magyar útdíj lehet az egyik legdrágább Európai szinten.

  Tovább olvasom
  Szeretne további hasznos tartalmakat olvasni?
  Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre, és küldünk egy emailt, ha hasonló cikket jelenítünk meg.