Szállítás

A Szibéria Sped belföldi és nemzetközi szállításban, szállítmányozásban egyaránt áll a megbízók rendelkezésére. Több évtizedes tapasztalatunk az Európai, volt Szovjetunió és Közel-Kelet útjain, szakképzett munkatársaink, rutinos sofőrjeink és korszerű gépparkunk lehetővé teszi, hogy ügyfeleink kiszolgálása elsőrangú lehessen. Szolgáltatásaink teljeskörűen lefedik a megbízók igényeit és a szakmai igényesség kívánalmait.

Szállítás

A szállítás módja sokféle lehet, akár közúti szállítás, vasútvonalon történő szállítás, légi vagy tengeri szállítás vagy ezek kombinációja, azaz kombinált vagy intermodális szállítás.

A tengeri szállítás általában konténer szállítással valósul meg, ez történhet teljes konténeres vagy gyűjtő konténeres szállítással.

Kollégáink a megbízás teljesítéséhez minden esetben megkeresik a megbízónak a leggyorsabb, leghatékonyabb, legbiztonságosabb szállítási megoldást, amely a költségek szempontjából is optimális.

A Szibéria Sped szolgáltatásai nem csak a szállításra korlátozódnak. Számos egyéb szállítási szolgáltatás igénybevehető nálunk, melyek a folyamat sikeréhez, komplexitásához hozzátartoznak.

Szállítási szolgáltatások

Belföldi és nemzetközi fuvarozást, áruszállítást, szállítmányozást korszerű járműveinkkel a megbízó érdekeit szem előtt tartva és a szállítmány jellegéből adódó speciális elvásároknak megfelelve végzünk.

A szállítási szolgáltatások mellett megbízóink részére további szolgáltatásokat kínálunk:

 • vámügyintézés (vámkezelés, belföldiesítés)
 • raktározás (zárt raktár, szabadtéri raktár, klimatizált raktár)
 • intermodális szolgáltatások (normál és széles nyomtávú vasúti szerelvények tengelyátszerelés nélküli közvetlen fogadása)
 • biztosítás
 • csomag fuvarozás (csomagszállítás)
 • fuvarszervezés

A megrendelő igényeihez igazodva vállalunk:

 • építőanyag szállítást
 • bútor szállítást
 • normál áru szállítást
 • élő állat szállítást
 • törékeny áru szállítást
 • nehézgép szállítást
 • hűtő szállítást (szállítás közben a szállítmány megfelelő hőmérsékleten tartásával)
 • raklapos szállítást
 • túlméretes szállítást
 • veszélyes áru szállítást
 • gyűjtő szállítást
 • ruha szállítást
 • konténer szállítást (Konténer szállításról olvasson az alábbi cikkünkben.)
 • nagyértékű áru szállítást
 • mezőgazdasági gép szállítást
 • nagy súlyú és /vagy nagy terjedelmű áru szállítást

Raklapos szállítás

Fuvarozási szolgáltatásaink között raklapos szállítást is vállalunk. A raklapos szállítás az egyik legelterjedtebb csomagolt logisztikai szolgáltatás, lehetővé teszi az áru biztonságos, gyors és költséghatékony eljuttatástá A pontból B pontba.

Európában a leggyakrabban használt szabvány EUR raklap maximális paraméterei:
80 cm (szélesség) x 120cm (hosszúság) x 180cm (magasság), valamint maximális összsúlya 1000 kg.

Cégünk a megrendelők igényeinek teljeskörű kiszolgálására törekszik, bármilyen felmerülő igényre készek vagyunk tökéletes megoldást kínálni. Vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

Szállítási költség

A szállítási költség számos tényezőtől függ. Az áru jellege, terjedelme, a szállítmányozáshoz szükséges gépjármű típusa, üzemanyagköltségek, útdíjak, biztosítás, esetleg egyéb költségek mind-mind befolyásolják.

A Szibéria Sped munkatársa a szállítási költségek vonatkozásában minden esetben egyedi árajánlatot készít Önnek a megbízás részleteinek ismeretében. 

Magyarország területén vállaljuk a 24 órán belüli kiállást. Azonnali szállítási igény esetén is igyekszünk a leggyorsabban cselekedni!

Szállítási szerződés

Megbízóinkkal minden esetben szállítási szerződést kötünk.

A szállítási szerződés alapján a szállító (Szibéria Sped) köteles a szerződésben meghatározott árut egy megállapodás szerinti későbbi időpontban vagy időszakban átadni a vevő vállalkozásnak (a megrendelőnek). A megrendelő pedig köteles az árut átvenni és az árát megfizetni.

Kérdése van? Segítünk?

Szibéria Sped
"Ahová út vezet, oda mi szállítunk."
Szeretné megtudni mennyibe kerül?
Járművezetők munkaidő számításának gyakori hibái és megoldások

Járművezetők munkaidő számításának gyakori hibái és megoldások

A járművezetők számára a munkaidő számítás nem csupán egy adminisztratív feladat; az a biztonságos munkavégzés, a jogszabályi előírások betartása és a pénzbírságok elkerülésének alapja. A pontos munkaidő számítás elengedhetetlen a közúti közlekedés biztonságának fenntartásához, valamint a járművezetők jólétének és a fuvarozó vállalatok gazdasági érdekeinek védelméhez.

Tovább olvasom
FIFO elv alkalmazása és jelentősége

FIFO elv alkalmazása és jelentősége

A készletgazdálkodás az üzleti siker egyik kulcsfontosságú eleme, különösen a gyártás és a kiskereskedelem területén. Ebben az összefüggésben a FIFO (First-In, First-Out) elv alkalmazása kiemelkedő jelentőséggel bír, mivel ez a módszer segít optimalizálni a készlet forgását, csökkenteni a lejáratok kockázatát és javítani a pénzügyi teljesítményt.

Tovább olvasom
Európai közlekedési korlátozások és kamion tilalom 2024-ben

Európai közlekedési korlátozások és kamion tilalom 2024-ben

A teherautóval az országhatáron túlra is szállítást végzőknek minden esetben ismerni kell az európai közlekedési korlátozásokat és kamion tilalmakat. Ezek alapján hatékonyabban tervezhető a szállítás folyamata, akár költségeket és időigényt tekintve.

Tovább olvasom
Digitális tachográf hibakódok értelmezése

Digitális tachográf hibakódok értelmezése

Ha tachográffal felszerelt járművet vezetünk, ismernünk kell a digitális tachográf működését, piktogramjait, a digitális tachográf hibakódok értelmezésével tisztában kell lennünk! 2023. augusztus 21-től az újonnan forgalomba állításra kerülő, nemzetközi fuvarozásban résztvevő teherautókon csak a második generációs tachográf használható.

Tovább olvasom
Szeretne további hasznos tartalmakat olvasni?
Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre, és küldünk egy emailt, ha hasonló cikket jelenítünk meg.