Maersk új légi teherszállítási szolgáltatásokat indít az Egyesült Államok és Kína között

2023. május 4.

A.P. Moller – Maersk bejelentette, hogy új légi teherszállítási szolgáltatásokat indít az Egyesült Államok és Kína között, hogy teljes mértékben kielégítse ügyfelei logisztikai igényeit.

Hetente kétszeri járatok

A Maersk két heti járatot üzemeltet majd a Greenville-Spartanburg Nemzetközi Repülőtér (GSP) és a Shenyang Taoxian Nemzetközi Repülőtér (SHE) között, valamint két heti járatot a Chicago Rockford Nemzetközi Repülőtér (RFD) és a Hangzhou Xiaoshan Nemzetközi Repülőtér (HGH) között. Mindkét útvonal heti három járatra növekszik 2023 májusától.

Cél: Észak-Amerika és Ázsia Csendes-óceáni régió összekapcsolása

Michel Pozas Lucic, az A.P. Moller – Maersk globális légi üzletágának vezetője elmondta: „Az új útvonalak bevezetésével tovább növeljük Észak-Amerika és az Ázsia Csendes-óceáni régió közötti kapcsolatot rendszeres járatokkal és kontrollált kapacitással ügyfeleink számára. A Maersk-nél arra törekszünk, hogy ügyfeleink ellátási láncában biztosítani tudjuk a láthatóságot, a megbízhatóságot és az ellenálló képességet.

„A légi teherszállítás továbbra is fontos szerepet tölt be ügyfeleink végigvitt logisztikai igényeiben.”

Boeing 767-300 teherszállító gép a műveletekben

A műveletek során három újonnan beszerzett Boeing 767-300 teherszállító gépet használnak majd, amelyeket a miami székhelyű Amerijet International cargo légitársaság üzemeltet. A teherszállítók a Maersk Air Cargo flottájának részét képezik, amely a Maersk „házon belüli” cargo légitársasága.

Maersk légi teherszállítás

Új légi teherszállítási szolgáltatás az Egyesült Államok és Incheon között

A Maersk nemrég indított új légi tehersszállítási szolgáltatást az Egyesült Államok repülőtere és Incheon, Korea (ICN) között – amelyet szintén az Amerijet International üzemeltet.

Légi teherszállítás jelentősége

A légi teherszállítás fontos szerepet játszik a globális kereskedelem dinamikájában, hiszen a gyorsaság és a rugalmasság révén elősegíti az áruk gyorsabb és hatékonyabb eljuttatását a világ különböző pontjaira. A Maersk új szolgáltatásai lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy jobban kiaknázzák a légi szállítás előnyeit, és növeljék piaci részesedésüket a versenytársakkal szemben.

Maersk Air Cargo flotta bővítése

A három új Boeing 767-300 teherszállító gép beszerzésével a Maersk Air Cargo flotta jelentős bővítésen esik át, ami tovább erősíti a vállalat pozícióját a nemzetközi légi teherszállítási piacon. A flotta bővítése lehetővé teszi a Maersk számára, hogy újabb útvonalakat és szolgáltatásokat kínáljon ügyfeleinek, valamint növelje kapacitását és versenyképességét a piacon.

Maersk elkötelezettsége a fenntartható teherszállítás iránt

A Maersk kiemelten fontosnak tartja a fenntartható légi teherszállítás fejlesztését, és törekszik a környezeti hatások csökkentésére. A vállalat aktívan részt vesz a környezetbarát technológiák és üzemanyagok kutatásában és fejlesztésében, valamint a légi teherszállítási ágazat környezeti hatásainak csökkentését célzó kezdeményezésekben.

Maersk jövőképe

A Maersk célja, hogy tovább növelje piaci részesedését a légi teherszállítási piacon, és újabb útvonalakat és szolgáltatásokat kínáljon ügyfeleinek világszerte. A vállalat hosszú távú célja, hogy vezető szerepet töltsön be a fenntartható légi teherszállítás terén, és megfeleljen a jövő kihívásainak a globális kereskedelem és logisztika területén.

Megosztás:

További olvasnivaló

Kérdése van? Segítünk?

Szibéria Sped
"Ahová út vezet, oda mi szállítunk."
Szeretné megtudni mennyibe kerül?
Útdíj változások 2023-ban – CO2 pótdíj bevezetése Magyarországon (minden, amit tudni kell)

Útdíj változások 2023-ban – CO2 pótdíj bevezetése Magyarországon (minden, amit tudni kell)

A magyarországi útdíj változások 2023 októberétől és várhatóan 2024 elejétől jelentős terhet rónak majd a szektor szereplőire, a magyar útdíj lehet az egyik legdrágább Európai szinten.

Tovább olvasom
Kamion márkák és méretek

Kamion márkák és méretek

A teherszállítás világában a kamion márkák és méretek ismerete kulcsfontosságú ahhoz, hogy a szállítás a megrendelő legnagyobb megelégedésére valósulhasson meg, miközben a jogi, műszaki, közlekedési és egyéb elvárásoknak is meg kell felelni.

Tovább olvasom
Dropshipping: A kezdők útmutatója

Dropshipping: A kezdők útmutatója

A dropshipping webáruházak néhány éve robbantak be az e-kereskedelem világába, számos vitathatatlan előnyük miatt rohamosan elterjedtek a kezdő webáruházak alternatív üzleti modelljeként.

Tovább olvasom
Ukrán gabonaexport: A kihívásoktól a megoldásokig

Ukrán gabonaexport: A kihívásoktól a megoldásokig

Az ukrán gabonaexport az orosz-ukrán háború kitörése után komoly kihívásokkal került szembe, melyeknek megoldásán az ukrán kormány és egyéb érintett országok folyamatosan dolgoznak.

Tovább olvasom
Szeretne további hasznos tartalmakat olvasni?
Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre, és küldünk egy emailt, ha hasonló cikket jelenítünk meg.