Top 10 ellátási lánc konferencia 2023-ban

2023. április 21.

Supply chain – ellátási lánc digitális áttekintése a 2023-as év vezető beszerzési, ellátási lánc- és logisztikai konferenciáiról

A következők között találhatók a 2023-as év legkiemelkedőbb ellátási lánc konferenciái, kiállításai és iparági eseményei, melyek mindegyike lehetőséget kínál az ellátási lánc, beszerzés és logisztika vezető szakembereinek a tapasztalatok, ismeretek és tudás megosztására, hogy segítsék a szervezeteket a kihívások, mint például az ellátási lánc zavarok, gazdasági ingatagság és geopolitikai bizonytalanság, valamint olyan lehetőségek navigálásában, mint a beszerzési átalakulás, globális logisztikai stratégiák és az ellátási lánc digitalizáció.

Top 10 supply chain – ellátási lánc konferencia 2023-ban

Esemény Dátum Helyszín Szervező
CIPS Sustainable Procurement Summit április 19-20 London, Anglia CIPS
Supply Chain & Logistics Summit & Expo 2023 április 20 Milton Keynes, Anglia Akabo Media
SCOPE Supply Chain Summit 2023 április 24-26 San Diego, Kalifornia, USA Worldwide Business Research
Gartner Supply Chain Symposium/Xpo 2023 május 8-10 Orlando, Florida, USA Gartner
Total Supply Chain Summit 2023 május 15-16 London, Anglia Forum Events
Supply Chain USA 2023 május 17-18 Chicago, USA Reuters Events
Procurement & SupplyChain LIVE New York Virtual június 28 New York BizClik
Procurement & Supply Chain LIVE szeptember 26-27 London, Anglia BizClik
ProcureCon 2023 szeptember 26-28 Barcelona, Spanyolország Worldwide Business Research
CSCMP EDGE 2023 október 1-4 Kissimmee, Florida, USA Council of Supply Chain Management Professionals

CIPS Fenntartható Beszerzési Csúcstalálkozó

Dátum: 2023. április 19-20
Helyszín: London, Anglia
Cég: CIPS

CIPS Fenntartható Beszerzési Csúcstalálkozó egy olyan esemény, amely az ellátási láncok fenntarthatóbbá tételére összpontosít, hogy megelőzzék a klímaváltozást. Az eseményen 40 vezető beszerzési szakértő interaktív előadásai és szemináriumai során ismerhetik meg a résztvevők a kihívásokat és sikereket.

A résztvevők kétnapos útvonalat alakíthatnak ki, amelynek során tűz melletti beszélgetéseken, „villám előadásokon” és panelbeszélgetéseken vehetnek részt.

Lehetőség nyílik a szponzorokkal való együttműködésre is, ahol az esemény résztvevői megismerkedhetnek a fenntartható beszerzés legújabb fejlesztéseivel.

Supply Chain & Logistics Summit & Expo 2023

Dátum: 2023. április 20
Helyszín: Milton Keynes, Anglia
Cég: Akabo Media

A Supply Chain & Logistics Summit & Expo egy évente megrendezett konferencia és kiállítás, amely az ellátási lánc menedzsmentre és logisztikára összpontosít. A résztvevők megismerhetik a legjobb gyakorlatokat, kapcsolatokat építhetnek és tájékozódhatnak az ellátási lánc és logisztika legújabb trendjeiről és innovációiról.

A konferencia sztárfellépőket, panelbeszélgetéseket, esettanulmányokat és műhelyfoglalkozásokat kínál olyan témákban, mint a szállítás és logisztika, készletkezelés, forrásbeszerzés és beszerzés, valamint az ellátási lánc fenntarthatósága. A rendezvényen kiállítóterem is található, ahol az ellátási lánc és logisztika területével kapcsolatos új technológiák, termékek és szolgáltatások kerülnek bemutatásra.

SCOPE Supply Chain Summit 2023

Dátum: 2023. április 24-26
Helyszín: San Diego, Kalifornia, USA
Cég: Worldwide Business Research

A SCOPE Supply Chain Summit egy éves konferencia, amely az ellátási lánc menedzsmentre és logisztikára összpontosít. A konferencia összehozza az ellátási lánc szakembereket a különböző iparágakból, hogy megosszák a legjobb gyakorlatokat, kapcsolatokat építsenek és megismerjék az iparág legújabb trendjeit és innovációit.

A csúcstalálkozón sztárfellépők, kerekasztal-beszélgetések, esettanulmányok és műhelyfoglalkozások találhatók a szállítás és logisztika, készletkezelés, forrásbeszerzés és beszerzés, valamint az ellátási lánc fenntarthatósága témáiban. A résztvevők részt vehetnek kerekasztal-beszélgetéseken és networking eseményeken is, hogy kapcsolatokat építsenek más ellátási lánc szakemberekkel.

Gartner Supply Chain Symposium/Xpo 2023

Dátum: 2023. május 8-10
Helyszín: Orlando, Florida, USA
Cég: Gartner

A Gartner Supply Chain Symposium egy éves konferencia, amelyet a globális kutatási és tanácsadó cég, a Gartner szervez. A konferencia betekintést és tanácsot nyújt a különböző iparágakban működő vállalatok számára.

A konferencia az ellátási lánc menedzsmentre és logisztikára összpontosít, és összehozza az ellátási lánc szakembereket, oktatókat és szakértőket, hogy megvitassák a legújabb trendeket, stratégiákat és legjobb gyakorlatokat a területen.

A szimpózium sztárfellépőket, kerekasztal-beszélgetéseket, esettanulmányokat és műhelyfoglalkozásokat kínál olyan témákban, mint az ellátási lánc digitalizáció, készlet optimalizálás, logisztika és szállítási menedzsment, beszállítói kapcsolatok kezelése és fenntarthatóság. A résztvevők egyéni találkozókon is részt vehetnek a Gartner elemzőivel, hogy megvitassák az ellátási lánc területén felmerülő kihívásokat és lehetőségeket.

A Gartner Supply Chain Symposium értékes lehetőségeket kínál az ellátási lánc és logisztikai szakemberek számára, hogy iparági szakértőktől és társaiktól tanuljanak, betekintést nyerjenek az új trendekbe és technológiákba, valamint más szakemberekkel kapcsolatot építsenek.

Total Supply Chain Summit 2023

Dátum: 2023. május 15-16
Helyszín: London, Anglia
Cég: Forum Events

A Total Supply Chain Summit évente megrendezésre kerülő esemény, amely az ellátási lánc és logisztika vezető szakembereit hozza össze az iparág legjobb megoldásait kínáló cégekkel.

A csúcstalálkozón sztárfellépők, panelbeszélgetések és interaktív műhelyfoglalkozások kerülnek megrendezésre olyan témákban, mint a technológia és automatizálás, készletkezelés, szállítás és disztribúció, fenntarthatóság és globális ellátási lánc stratégiák.

A résztvevők egyéni üzleti találkozókon is részt vehetnek a megoldást kínáló cégekkel, hogy megismerjék az új technológiákat, szolgáltatásokat és megoldásokat, amelyek segíthetnek optimalizálni ellátási lánc működésüket.

Supply Chain USA 2023

Dátum: 2023. május 17-18
Helyszín: Chicago, USA
Cég: Reuters Events

A Reuters Events által rendezett Supply Chain USA összehozza az ellátási lánc végétől a végéig terjedő szereplőket, hogy „új legjobb gyakorlatokat és stratégiákat osszanak meg a jövő számára, amint építjük az ellátási lánc hálózatok jövőjét”.

Becsült 900 vezető gyűl össze az ellátási lánc ökoszisztémából – a Fortune 500 kiskereskedőktől és gyártóktól kezdve a gondolkodó logisztikai szervezeteken át a vezető technológiai megoldásokat kínáló cégekig, kormányzati tisztségviselőkig és iparági nehézsúlyokig – hogy közösen valósággá tegyék jövőképüket.

Procurement & SupplyChain LIVE New York Virtual

Dátum: 2023. június 28
Helyszín: New York
Cég: BizClik

A Procurement & SupplyChain LIVE New York Virtual az iparág újítóit állítja a középpontba, akik változásokat hoznak az iparágban. Az eseményt virtuálisan közvetítik a világ minden tájáról érkező közönség számára. A rendezvény a beszerzés, ellátási lánc és logisztika jövőjének és zavaráinak mélyreható vizsgálatát kínálja. Előadóként sztárfellépők is részt vesznek, valamint interaktív tűz melletti és panelbeszélgetések kerülnek megrendezésre.

A virtuális résztvevők a Brella nevű virtuális eseményplatformon keresztül érhetik el a közvetített eseményeket, amely elősegíti a résztvevők közötti kölcsönhatást és interakciót.

Procurement & Supply Chain LIVE

Dátum: 2023. szeptember 26-27
Helyszín: London, Anglia
Rendező: BizClik

A BizClik által szervezett Procurement & Supply Chain LIVE esemény keretében a beszerzési, ellátási lánc és logisztikai terület legfontosabb és leginnovatívabb ötleteiről tárgyalnak az iparág vezető alakjai. Az esemény szeptember 26-27-én kerül megrendezésre Londonban, Angliában.

A Procurement & Supply Chain LIVE programja számos előadást, tűz melletti beszélgetést, interaktív műhelyt és lehetőséget kínál a kapcsolatépítésre. A rendezvényen két konferencia színpad és összesen nyolc iparági műhely található.

A múltbeli előadók között szerepelt Sue Spence, a FedEx Sourcing, Procurement and Disbursements alelnöke; Nick Jenkinson, a Santander UK vezérbeszerzője; és Nedra Dickson, az Accenture globális beszállítói inklúzió és fenntarthatóság vezetője.

ProcureCon 2023

Dátum: 2023. szeptember 26-28
Helyszín: Barcelona, Spanyolország
Cég: Worldwide Business Research

A ProcureCon egy beszerzésre és stratégiai forrásokra összpontosító konferenciasorozat és események. Az események összehozzák a különböző iparágakból származó beszerzési szakembereket, hogy megosszák a legjobb gyakorlatokat, kapcsolatokat építsenek és megismerjék a beszerzés legújabb trendjeit és innovációit.

A ProcureCon sztárfellépőket, kerekasztal-beszélgetéseket, esettanulmányokat és műhelyfoglalkozásokat kínál olyan témákban, mint a beszerzési technológia, kategória menedzsment, beszállítói kapcsolatok kezelése és szerződések tárgyalása. A résztvevők részt vehetnek kerekasztal-beszélgetéseken és networking eseményeken is, hogy kapcsolatokat építsenek más beszerzési szakemberekkel.

CSCMP EDGE 2023

Dátum: 2023. október 1-4
Helyszín: Kissimmee, Florida, USA
Rendező: Council of Supply Chain Management Professionals

A CSCMP EDGE egy éves ellátási lánc konferencia, amelyet a Council of Supply Chain Management Professionals (CSCMP) rendez. A konferencia világszerte ellátási lánc szakembereket vonultat fel, akik megosztják egymással a legjobb gyakorlatokat, és tájékozódnak az iparág legújabb trendjeiről és innovációiról.

A konferencia általában sztárfellépőket, kerekasztal-beszélgetéseket, műhelyfoglalkozásokat és kiállítótermet kínál, ahol az ellátási lánc menedzsmenttel kapcsolatos legújabb technológiákat és szolgáltatásokat mutatják be. A tárgyalt témák a logisztikától és a szállítástól kezdve az állománykezelésig és a fenntarthatóságig terjednek.

Megosztás:

További olvasnivaló

Kérdése van? Segítünk?

Szibéria Sped
"Ahová út vezet, oda mi szállítunk."
Szeretné megtudni mennyibe kerül?
Útdíj változások 2023-ban – CO2 pótdíj bevezetése Magyarországon (minden, amit tudni kell)

Útdíj változások 2023-ban – CO2 pótdíj bevezetése Magyarországon (minden, amit tudni kell)

A magyarországi útdíj változások 2023 októberétől és várhatóan 2024 elejétől jelentős terhet rónak majd a szektor szereplőire, a magyar útdíj lehet az egyik legdrágább Európai szinten.

Tovább olvasom
Kamion márkák és méretek

Kamion márkák és méretek

A teherszállítás világában a kamion márkák és méretek ismerete kulcsfontosságú ahhoz, hogy a szállítás a megrendelő legnagyobb megelégedésére valósulhasson meg, miközben a jogi, műszaki, közlekedési és egyéb elvárásoknak is meg kell felelni.

Tovább olvasom
Dropshipping: A kezdők útmutatója

Dropshipping: A kezdők útmutatója

A dropshipping webáruházak néhány éve robbantak be az e-kereskedelem világába, számos vitathatatlan előnyük miatt rohamosan elterjedtek a kezdő webáruházak alternatív üzleti modelljeként.

Tovább olvasom
Ukrán gabonaexport: A kihívásoktól a megoldásokig

Ukrán gabonaexport: A kihívásoktól a megoldásokig

Az ukrán gabonaexport az orosz-ukrán háború kitörése után komoly kihívásokkal került szembe, melyeknek megoldásán az ukrán kormány és egyéb érintett országok folyamatosan dolgoznak.

Tovább olvasom
Szeretne további hasznos tartalmakat olvasni?
Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre, és küldünk egy emailt, ha hasonló cikket jelenítünk meg.