Célországok

Európa

A Szibéria Sped több mint 30 éve a nemzetközi szállítmányozás meghatározó szereplője. Európában korszerű és gazdaságos járműparkunkkal állunk rendelkezésre, hogy a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújthassuk ügyfeleinknek. A precíz és gyors szállítmányozás mellett komplex logisztikai megoldásokat is kínálunk.

Európában a vállalatok gyakran használnak kombinált fuvarozási megoldásokat, amelyek közúti és vasúti szállítást is magukban foglalnak.

Célországok:

Nyugat Európai fuvarozás szállítás, szállítmányozás

A pontosan és szorosan kalkulált futási időket a jelenlegi nyugat-európai forgalmainkban csakis megbízható szerződéses partnerekkel tudjuk tartani. A gyűjtőforgalomban számos reláció esetében saját gépjárműveket alkalmazunk a rugalmasság és a pontosság betartása érdekében. Minden forgalomban lévő járműveink elérhetősége GSM telefonrendszeren keresztül biztosított.

Célországok:

Kelet Európai fuvarozás szállítás, szállítmányozás

A biztonság és a megbízhatóság a közép-kelet, dél-kelet ill. kelet-európai gyűjtőfuvarozás minőségi és tapasztalattal rendelkező partnereink által valósul meg. Előnyben részesítjük a tranzit ill. célországok gépkocsivezetőinek alkalmazását, így csökkenteni tudjuk a kommunikációs problémákat a tranzit ill. célországok vámterületein.

A szállítások Kelet Európa és különösen Ázsia irányába igen sok veszélyt rejtenek (esetleges háborús övezet, hatóság elérése baleset vagy autó ki- elrablása esetén nehézkes a városok egymástól való nagy távolsága miatt). A megfelelő partnerek kiválasztásával, megbízható és kipróbált gépkocsivezetőkkel, valamint a tranzit ill. célországokban lévő partnereink megfelelő biztonsági rendszerén keresztül, ha a veszélyeket megszüntetni nem is, de döntő mértékben csökkenteni tudjuk.

Célországok:

Oroszország

A Szibéria Sped Oroszországban is aktív, és hosszú távú partneri kapcsolatokkal rendelkezik ezen a piacon. Oroszországban a vállalatoknak különös figyelmet kell fordítaniuk a vámtarifákra és a szállítási korlátozásokra. A vállalat kifogástalan teljesítés és maximális ügyfélégedettség mellett működik.

Célországok:

Kaukázus és Közép Ázsia

A Szibéria Sped mind Közép-Ázsiában, mind a Kaukázus régióban jelen van, korszerű járműparkjával rendszeresen teljesít megbízásokat ezen területeken.

Közép-Ázsiában a vállalatoknak gyakran kell szembenézniük az infrastrukturális kihívásokkal, például az elérhető utak minőségével, míg a Kaukázus régióban a politikai stabilitás és a helyi szabályozások ismerete kritikus a sikeres üzleti tevékenységhez. A vállalat komplex logisztikai megoldásokat kínál, és minden országban az Ön ideális partnere lehet, a gördülékeny, biztonságos és pontos szállításra törekedve.

Célorsázgok:

Balkán

A Szibéria Sped a Balkáni régióban is aktív, és a helyi piacokon szerzett tapasztalataival kiváló szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. A Balkáni régióban a változó infrastruktúra és a helyi szabályozások ismerete elengedhetetlen a hatékony szállítmányozáshoz. A vállalat a régió összetett földrajzi és politikai viszonyaihoz alkalmazkodva biztosít gördülékeny és megbízható szállítási megoldásokat.

Célországok:

Kérdése van? Segítünk?

Szibéria Sped
"Ahová út vezet, oda mi szállítunk."
Szeretné megtudni mennyibe kerül?
EKAER bejelentés: Minden, amit tudni kell 2023-ban

EKAER bejelentés: Minden, amit tudni kell 2023-ban

Az EKAER bejelentés tudnivalóit, lényeges információit gyűjtöttük össze, hogy hasznos információval szolgálhassunk az EKAER jelentéséről, az EKAER köteles termékekről és úgy eleve az EKAER ügyintézésről. Lényegében az EKAER rendszer felé bejelentési kötelezettség az első adóköteles termékértékesítésnél keletkezik.

Tovább olvasom
Automatizált raktározás hatása

Automatizált raktározás hatása

Az e-kereskedelem robbanásszerű növekedése globális szinten új kihívásokat és lehetőségeket hozott a vállalatok számára. Európában a határon átnyúló e-kereskedelem egyre nagyobb teret hódít, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ehhez a változáshoz, hogy versenyképesek maradjanak.

Tovább olvasom
Gépjárművezetői kártya cseréje és megújítása

Gépjárművezetői kártya cseréje és megújítása

A gépjárművezetői kártya cseréje, folyamatos érvényessége a hivatásos sofőrként közúti árufuvarozásban dolgozó személy felelőssége.

Tovább olvasom
Vám mértéke és jelentése – Minden, amit tudni kell róla

Vám mértéke és jelentése – Minden, amit tudni kell róla

A vám jelentése szerint a vám a hazai gazdaság védelmének legfontosabb eszköze. Azáltal, hogy egy külföldről érkező áru vámköteles, növeli az áru költségét, ami miatt a hazai áruk vonzóbbá válhatnak.

Tovább olvasom
Szeretne további hasznos tartalmakat olvasni?
Akkor iratkozzon fel hírlevelünkre, és küldünk egy emailt, ha hasonló cikket jelenítünk meg.